Kategoriat
Kulttuuri

Radio Nova tiivistää soittolistojaan

(URJALA) Mainosradiokanava Nova aikoo karsia soittolistojaan, tiedotti yhtiö lauantaina. Karsimisen syynä on kanavan mukaan halu välttää monipuolisuutta, tuoreutta ja yllätyksellisyyttä. Jatkossa kanavan musiikki valikoituu kymmenen kappaleen listalta, jota päivitetään vuoden välein.
”Tavoitteenamme on, että kuulija tietää Novan taajuudelle siirtyessään takuuvarmasti saavansa sitä samaa paskaa kuin aina ennenkin. Haluamme kaikin tavoin välttää sitä, että kuulija joutuisi altistumaan musiikille, jota hän ei ole ennen kuullut ainakin sataan kertaan”, kertoo Novan musiikkipäällikkö Jaakko-Britney Juntunen androgyynillä äänellään.
Juntusen mukaan muutoksia tapahtuu myös juontajapuolella. Kaikki nykyiset juontajat erotetaan, ja tilalle palkataan ”se äijä, joka lukee Dressmannin mainoksia”.
”Valitettavasti tilanne on se, että yrityksistämme huolimatta juontajat eivät kuulosta kaikki täysin samalta, vaikka miehet on kastroitu ja naisiin taas pumpattu testosteronia. Edelleen on havaittavissa häviävän pieniä persoonallisia piirteitä, jotka eivät sovi kanavamme imagoon”, Juntunen jatkaa monotonisesti ja katkaisten kolmen sanan välein lauseensa jingleä varten.

Suurlähettiläitä 24/7

Juntunen toivoo, että muutkin kanavat seuraisivat Novan esimerkkiä, ja radiosta poistettaisiin viimeinenkin omaperäisyyden tai kunnianhimoisuuden hiven. Juntusen mukaan ainakin Radio City on jo seurannut kauniisti Novan esimerkkiä.
”Me pyrimme olemaan tapettia, emmekä mitä tahansa tapettia, vaan sitä hirveää kukkakuviollista mummolta perittyä kohotapettia, joka saa ihmiset repimään tukkaansa ja tappamaan kissoja”, Juntunen selvittää sympaattisesti hymyillen, mikä saa kaikki kuulijat raivon partaalle.
Lehden pyynnöstä Radio Nova suostui paljastamaan tulevan voimasoittolistansa:
Suurlähettiläät — Kun tänään lähden
Kolmas Nainen — Tästä asti aikaa
Britney Spears — Baby one more time
Eppu Normaali — Vuonna ´85
Mamba — Valokuvia
Bon Jovi — Living on a prayer
Yö — Rakkaus on lumivalkoinen
Michael Bolton — When a man loves a woman
Toto — Africa
Police — Every breath you take
”Paras sekoitus klassikoita ja uusia hittejä”, ylistää Juntunen, kunnes Lehden toimittaja kuristaa hänet paljain käsin ja hautaa siunaamattomaan maahan.
Yhdysvallat on tiettävästi kiinnostunut ostamaan Radio Novan formaatin käyttöönsä Guantanamon vankien kidutustarkoituksiin.
”Perkele, kun se ’radio novaaaa’ -jinkku soi sadatta kertaa, on pahinkin musulmaanikommando hyytelönä”, ennakoi eversti Killhard Fuckhead.

4 vastausta aiheeseen “Radio Nova tiivistää soittolistojaan”

Tämä on jo niin totta että ei edes naurata. Kohta kai Lehdelle käy samoin kuin Pahkasialle – ei mieltä jatkaa, kun todellisuus on paljon absurdimpaa…

Vittu määki vihaan radionovaa yli kaiken!! Toi läppä on ihanaa luettavaa.. tulis hyökyaalto ja pyyhkäsis maikkarin talon mennessään menis nova samalla.

Radio Nova
Lehti on saanut täällä kiitosta ennenkin, mutta jatketaas taas: Radio Nova tiivistää soittolistojaan on Lehteä parhaimmillaan. Uutisointi Radio Novan uudesta kymmenen biisin kerran vuodessa päivittyvästä soittolistasta on täydellisen osuva….

Read previous post:
Sijoitusneuvojat: tulevaisuus punaisissa viivoissa

Valtaosa suomalaispankkien sijoitusneuvojista uskoo, että punaisten viivojen merkitys taloudessa tulee nousemaan lähitulevaisuudessa. Lehden tekemän kyselyn perusteella lähes kaikki suurten pankkien...

Close