Kategoriat
Kotimaa

Presidentti tyytyväinen Irak-jupakkaan

Suomen tasapaksuvaltion presidentti Tarja Halonen ilakoi siitä, että Anneli Jäättenmäen Irak-vuotojupakka selvisi niin pian. Halosen erikoishaastattelu Sunnuntaisuomalaisessa ylitti uutiskynnyksen jopa Ilta-Sanomissa.
”Onneksi vuoto selvisi niin pian, muuten seuraukset presidentille olisivat olleet paljon ikävämmät”, Halonen toteaa haastattelussa. Mitä muut lehdet kuin Lehti eivät kuitenkaan uskaltaneet painaa, on fakta että Halonen virnuili haastattelussa irvokkaasti kuten taannoissessa tekaistussa pornokuvassa.
”Hieno oli erityisesti se, että se mistä Irak-jupakassa oli kyse ei selvinnyt koskaan”, presidentti jatkoi. ”Muutoin seuraukset presidentille ja muille tärkeille henkilöille olisivat voineet olla huomattavasti ikävämmät.”
Toimittajien yllytyksestä Halonen antaa esimerkin jargon-taidoistaan.
”Vielä hienompaa on tietysti se, että voimme luottaa median edustajien lojaaliuteen poliittista kenttää kohtaan jatkossakin, jos vastaavankaltaisia ikäviksi luokiteltavia poliittisesti ei-toivottuja keissejä sattuu jatkossakin.” Ja sekä toimittajat että presidentti seurueineen rähähtävät nauruun. Hassu sana tuommoinen keissi.

Read previous post:
Valtiovarainministeriö toivoo maltillista tupoa

(YLÄLAUDE) Valtiovarainministeriö suosittaa työmarkkinaosapuolia maltilliseen palkkalinjaan syksyn tulopoliittisen kokonaisratkaisun riihessä. Rajuihin palkankorotuksiin, tai palkankorotuksiin yleensäkään ei ministeriön mielestä ole aihetta...

Close