Kategoriat
Urheilu

Perhe ja sukulaiset äärettömän tyytymättömiä Yli-Hannukselan hopeaan

”KOTIIN EI OLE TULEMISTA”
(ILMAJOKI) Painija Marko Yli-Hannukselan koko perhe, sukulaiset ja ystävät ovat äärettömän pettyneitä tämän suorituksiin Ateenan olympiakisoissa. Hävityn loppuottelun jälkeen koko kotipirtin täytti syvä epäusko, pettymys ja puhdas, raaka viha.
”Saatanan luuseri. Häviäjä, pelkkä häviäjä koko mies. Sitähän minä koetin sinulle tolkuttaa”, kommentoi Yli-Hannukselan appiukko itkua tuhertavalle tyttärelleen aviomiehen suoritusta.
Appiukon mielestä koko kisojen ajan oli selvästi nähtävillä ”ettei siitä mitään tule. Saa koko suku vain hävetä.” Talossa vallitseekin selkeä mielipide: hopea kaulassa ei ole kotiin tulemista.
”Tommoselle karvakädelle menee häviämään. Olis ollut parempi kotiin jäädä”, teroittaa serkkupoika Antero Kodisjoelta kommentoiden muutenkin värikkäästi ottelun voittaneen uzbekistanilaispainijan ruumiillisia ja henkisiä ominaisuuksia.
Pirtissä ei tosiaankaan riemu raikaa tai onnenkyyneleet valu. Setämiehet kaivelevat jo helapäitä vyöltä ja venyttelevät niskojaan. Turpasauna odottaa.

Yksi vastaus aiheeseen “Perhe ja sukulaiset äärettömän tyytymättömiä Yli-Hannukselan hopeaan”

totta jorisette!
hopeiden kanssa ei tulla kotiin.
Olympiakosoihin on saatava kunnon lajeja kuten TALVISOTA.
Ottelu kestää 105 päivää.
Pohojalaiset sidotaan puuhun ennen kisaa.
Jos ottelu on tasan varsinaisen peliajan jäkeen käydään jatkosota.
Jossa on lajeina mm. kivien laitto polkujen varteen ja Karjalan läpijuoksu.

Read previous post:
Bush perustaa USA:han vainoharhakomitean

(ISO OMENA) Yhdysvaltain presidentti George W. Bush allekirjoitti perjantaina joukon uusia lakeja, joiden tarkoitus on tehdä Yhdysvalloista aikaisempaakin vainoharhaisempi ja...

Close