Kategoriat
Ulkomaat

Bush perustaa USA:han vainoharhakomitean

(ISO OMENA) Yhdysvaltain presidentti George W. Bush allekirjoitti perjantaina joukon uusia lakeja, joiden tarkoitus on tehdä Yhdysvalloista aikaisempaakin vainoharhaisempi ja sota-alttiimpi kansakunta.
Yhtenä suurena uudistuksena presidentin avuksi on nimitetty vainoharhakomitea, jonka tarkoituksena on ehkäistä 9/11 kaltaiset tapahtumat sekä dokumentit. Komitealla on virallisten tietojen mukaan ”valta, voima ja kunnia, nyt ja iänkaikkisesti, tehdä kaikki tarvittavat toimenpiteet, joilla republikaanit saadaan pidettyä valkoisen talon johdossa, Jumala heitä auttakoon, siis republikaaneja, ei demokraatteja”.
”Nämä uudistukset ovat tarpeellisia siksi, että CIA saa enemmän valtaa tehdä mitä lystää, ja toisaalta meillä on vielä pommeja varastossa, isoja, kovaa räjähtäviä pommeja, joita ei Irakissa päästy käyttämään, kun ne rättipäät luovuttivatkin ennustettua nopeammin”, kommentoi Yhdysvaltain sotavoimien kenraali Don Bomb uusia lakeja suu vaahdoten ja pää nykien.
”Nyt sotamatkaan riittää se, että meillä on ´jonkinlainen epäilys mahdollisista aseista kyseisessä maassa´”, kertoo Bomb ja pyyhkii kuolaa pois suupielistään.
Yhdysvallat on avoimesti kertonut suunnittelevansa laajamittaista hyökkäystä aluksi Eurooppaan ja siitä Aasiaan. Suomen puolustusministeri Seppo Kääriäinen on ilmaissut huolensa asiasta.
”Voi voi ja turkanen sentään”, tiedetään Kääriäisen sanoneen.
Valkoisessa talossa työskentelevän nimettömän lähteen mukaan tilanteen vakavuudesta kertoo se, että Bush harjoitteli allekirjoitustaan papereiden kuittaamista varten kolme viikkoa isänsä avustuksella.

Read previous post:
Vanhanen: Työttömät ja pakolaiset samalle saarelle

(HELSINKI) Pääministeri Matti Vanhanen ehdottaa, että Suomessa olevat pakolaiset ja työttömät karkotettaisiin Suomesta. Ajatukseensa vauhtia Vanhanen sai, kun Saksan sisäministeri...

Close