Kategoriat
Oikaisut

Oikaisu horoskooppiin

Lehden viimeviikkoinen horoskooppi joutui painovirhepaholaisen kouriin. Teksti kuului ”Kauris joutuu ottamaan vastuuta itsestään, mutta ei silti kannata vaipua epätoivoon, sillä tilanteesi tuo esiin monia tukijoita” ja ”Jousimies uskaltautuu ottamaan vastuuta itsestään, ja se kannattaa, sillä olosuhteet nostattavat monia samanmielisiä”.
Tekstin olisi pitänyt kuulua ”Kauris joutuu ottamaan vastuuta itsestään, mutta ei silti kannata vaipua epätoivoon, sillä tilanteesi tuo esiin monia tukijoita” ja ”Jousimies uskaltautuu ottamaan vastuuta itsestään, ja se kannattaa, sillä olosuhteet nostattavat monia samanmielisiä”.
Pahoittelemme virhettä.

Read previous post:
Sähkeitä keskiviikolta

Nainen ja mies avioituvat kirkollisin menoin -- "Mies ja nainen! Enpä olisi uskonut, että sen päivän vielä näkisin" , parin...

Close