Kategoriat
Urheilu

Neuvostoliiton menestys olympiakisoissa odotettua vaisumpaa

(ATEENA) Suomen saaliiksi olympiakisoista on jäänyt toistaiseksi vain yksi hopeamitali, mutta vieläkin surkeammin ovat mittelöt sujuneet urheilun suurvallalta Neuvostoliitolta. Punakone ei ole kyennyt Ateenassa hankkimaan vielä yhtään mitalia. Pistesijatkin ovat valuneet hyppysistä.
Pudotus on todella dramaattinen, sillä onhan suuri ja mahtava kyennyt historiansa saatossa keräämään olympialaisista toistasataa ykkössijaa. Neuvostojoukkueessa onkin aloitettu asian johdosta tiukka pyykinpesu. Koko joukkueenjohto on lähetetty ”talvileirille” Kolymaan.
Myös suomalaiset urheiluekspertit ovat olleet hämmästyksissään Neuvostoliiton kompuroinnista. Syyksi on arveltu niin epäonnistunutta viimeistelyä, tiukentuneita dopingtestejä, heikkoa juniorivalmennusta kuin Ateenan kuumia olosuhteitakin.
”Arvelisin kuitenkin, että se suurin syy siihen, ettei Neuvostoliitto ole saanut mitalin mitalia, on se, että koko valtio lakkasi olemasta jo ennen Barcelonan kesäkisoja 1992”, huomautti puolestaan urheilupomo Ilkka Kanerva, jolle pääasiassa naureskeltiin.

Read previous post:
Yhdysvallat lähestyy imaami Alin moskeijaa

(NAJAF) Yhdysvallat lähestyy edelleen shiiataistelijoiden tukikohtanaan pitämää imaami Alin moskeijaa Irakin Najafissa. Tektoniikan asiantuntijoiden mukaan lähestymisliike on tällä hetkellä noin...

Close