Kategoriat
Seksivau

Mies uusii John Lennonin "bed-in" -tempauksen

(KEMIJÄRVI) Hippihenki ei vielä ole Suomestakaan kuollut. Kemijärveläinen Atro Sumiainen ilmoitti varhain tänä aamuna aikovansa tehdä saman, minkä John Lennon ja Yoko Ono tekivät vuosikymmeniä sitten: pysyä sängyssä.
Lennon ja Ono protestoivat omalla useita päiviä kestäneellä tempauksellaan mm. Vietnamin sotaa vastaan sekä promotoivat Lennonin uutta levyä. Sumiaisen motiiveista ei ole vielä selvyyttä.
Nyt painu vittuun siitä”, selvitti Sumiainen ohimoitaan pidellen Lehden toimittajalle jatkaen hetken päästä ”Mullon ihan saatananmoinen krapula. Vaimo, tuo samariinia ja aspiriinia.”
Sumiainen ei ole vielä kertonut myöskään, kauanko hän aikoo sängyssä pysyä. Varmojen tietojen mukaan hän on kuitenkin ainakin ilmoittanut töihin loukanneensa selkänsä, eikä voi tänään tulla tehtaalle. Ainakin loppupäivän urhean toisinajattelijan kapina siis kestänee.

Read previous post:
Luonto saamassa k-18 -luokituksen

(HELSINKI) Alastomuus, väkivalta ja peittelemättömät yhdyntäkuvaukset ovat tuomassa luonnolle k-18 -luokituksen. Valtioneuvosto tehnee asiasta esityksen eduskunnalle syksyn mittaan. Eduskunnassa suoritetun...

Close