Kategoriat
Kotimaa

Last Step -messut menestys

(HELSINKI) Ensimmäistä kertaa järjestetyt Last Step -messut osoittautuivat menestykseksi. Messuja vietettiin Helsingin Vanhassa satamassa sunnuntaista tiistaihin. Nuorille, joilla ei ole lainkaan tulevaisuutta suunnattu tapahtuma veti väkeä liki kolminkertaisesti verrattuna eri koulutus- ja työvaihtoehtoja esitteleviin vuotuisiin Next Step -messuihin.
”Kyllä tämä osui mainioon markkinarakoon selvästi. Kaikesta huomaa, että maassa on paljon nuoria, joilla ei ole minkäänlaista tulevaisuutta edessään”, iloitsee tapahtuman koordinaattori Nestor Aal. Tapahtuma onkin täst´edes tarkoitus järjestää vuosittain.
Tapahtuman suojelija, pääministeri Matti Vanhanen on niin ikään tyytyväinen tapahtuman saldoon.
”Kyllä se nyt viimeistään on selvää, etteivät Suomen hallitukset turhaan ole ajaneet suurten yritysten asiaa ja kannustaneet aina maltilliseen tupoon. Kyllä yrityksille myönnetyt etuudet ovat vuosien mittaan selvästi edesauttaneet työpaikkojen siirtymistä ulkomaille, ja sen kautta yhä useampi nuori pystyy sen kuuluisan ”last stepin” ottamaan”, Vanhanen selvittää.
Tapahtuma esitteli tulevaisuudettomien nuorien mahdollisuuksia laidasta laitaan. Itsemurhan ohella esillä olivat myös rikollisuuden, huumeiden käytön ja mielisairauksien tarjoamat mahdollisuudet.

Read previous post:
Mies uusii John Lennonin "bed-in" -tempauksen

(KEMIJÄRVI) Hippihenki ei vielä ole Suomestakaan kuollut. Kemijärveläinen Atro Sumiainen ilmoitti varhain tänä aamuna aikovansa tehdä saman, minkä John Lennon...

Close