Kategoriat
Kulttuuri

Luonto saamassa k-18 -luokituksen

(HELSINKI) Alastomuus, väkivalta ja peittelemättömät yhdyntäkuvaukset ovat tuomassa luonnolle k-18 -luokituksen. Valtioneuvosto tehnee asiasta esityksen eduskunnalle syksyn mittaan. Eduskunnassa suoritetun mielipidemittauksen mukaan esitys on saamassa laajaa kannatusta.
Toteutuessaan esitys saisi aikaan sen, etteivät alaikäiset enää pääsisi näkemään luontoa. Erityistä huomiota valtioneuvoston esityksessä kiinnitetään Lehden tietojen mukaan eläinten käyttyätymiseen, mutta myös esimerkiksi riettaan muotoinen Hankoniemi on aiheuttanut huolta. Koko ikärajoituksen alullepanijana toimi Suomen Kukkahatut ry, joka esimerkkiä näyttääkseen on jo muuttanut nimensä Suomen Oikeamielisiksi.
”Sitä ei kehtaa edes ajatella, mitä kaikkea vaikka ihan metsässä tapahtuu. Että ihan… ihan… Ja kaikkien nähden” puuskahtaa Oikeamielisten puheenjohtaja Martta Ylivainio.

”Oli korkea aika”

Kristillisdemokraattien eduskuntaryhmässä uutinen tehdystä aloitteesta otettiin riemulla vastaan. Aloitteen vieminen läpi vaikka väkisin tuleekin todennäköisesti olemaan uuden puheenjohtajan ensimmäisiä tehtäviä, kunhan tämä ensin on valittu. Puolueen eduskuntaryhmän puhemies Anton LaVey innostuu asian tullessa puheeksi villiin ylistykseen.
”Kyllä oli jo aika, että tälle saastalle jotain tehdään. Ihmisten on aika ymmärtää, ettei eläinten käytös ole luonnollista. Se tulee saatanasta! Sielunvihollisesta, sanon minä! Ihmisen vietit, vaistot ja halut on meille annettu tukahdutettaviksi, eikä mitään luontoa kaivata niistä muistuttamaan!” selvittää LaVey näkemyksiään.
Aloite on herättänyt myös ulkomailla tuntemuksia. Ainakin Hollannissa, Tsekissä ja Tanskassa ollaan oltu tasaisen huvittuneita tilanteen kehittymisestä.

5 vastausta aiheeseen “Luonto saamassa k-18 -luokituksen”

Mitenkäs villieläinten harrastamat pissakakkaleikit? Sellainen touhu pitäisi ehdottomasti pitää lasten näkymättömissä, mutta aivan päivittäin täällä maaseudulla törmää kaikenlaisiin jätöksiin. Ehdotan, että kaikkiin Suomen metsiin rakennetaan riittävästi ulkovessoja eläinten, myös lemmikkisellaisten käyttöön!

Entäs kaupungeissa sitten! Jatkuvasti näkee koiria kuseksimassa ja paskomassa ympäriinsä. Jos ihminen moiseen syyllistyy siitä aivan oikein sakotetaan ja viettiensä valtaan antautunut poistetaan muiden mielenrauhaa järkyttämästä. Kyllä nyt olisi eduskunnalla hyvä paikka säätää myös eläinten häriökäyttäytyminen rangaistavaksi kaupunkialueella!

Read previous post:
Oikeutta eläimille ry vaatii ravihevosille vähemmän älyttömiä nimiä

(KILLERI) Oikeutta eläimille ry on esittänyt Suomen ravitallit ry:lle vaatimuksen, jonka mukaan ravihevosten nimeämisessä tulisi käyttää järkeä. Eläinyhdistys vetoaa Suomen...

Close