Kategoriat
Sähkeet

Mensan sähketesti torstaille

Työntekijöiden ostovoima parani — Työntekijöiden ostovoima parani tammi-kesäkuussa verrattuna edellisvuoden vastaavaan aikaan. Deflaatio nosti ostovoimaa palkkojen lievästä laskusta huolimatta. Kun huomioidaan se, että työttömyys todennäköisesti kasvaa yhä ensi vuonna, kuinka monta hallitusta Suomella ehtii olla, ennen kuin koko maa joudutaan kanittamaan?
Irakissa jälleen levottomuuksia — Ympäri Irakia on jälleen ollut väkivaltaisia yhteenottoja. Etenkin Najefin kaupungin läheisyydessä laukauksia on vaihdettu. Ottaen vain nämä tiedot huomioon, kuinka monta vuotta Yhdysvallat joutuu vielä jatkamaan miehitystä?
Henkirikos järkytti Raumalla — Kersantti Sinapin kartanosta löytyi eilisiltana murhattu mies. Murha-aseena käytettiin joko putkea, tikaria, köyttä tai pistoolia. Epäiltyjä on kuusi ja heillä kaikilla on oudot nimet. Pystytkö sinä ratkaisemaan tämän arvoituksen?

Read previous post:
"Heteroperheen kaava ei saa väistyä"

(KAUHAVA) Kalifornian korkeimman oikeuden päätös kumota osavaltiossa solmitut homoliitot on saanut kannatusta Suomessakin. Huomion keskipisteessä on ollut kiistelty adoptio-oikeus. Erityisesti...

Close