Kategoriat
Kotimaa

Lipponen: Kutsu nahkurin orsille edelleen voimassa

(HELSINKI) Eduskunnan puhemies Paavo Lipponen muistuttaa, että hänen muutama vuosi sitten esittämänsä kutsu tapaamisesta nahkurin orsilla on edelleen voimassa. Lipponen kutsui torstaina orsille ”kenet vaan, koska vaan, mistä syystä vaan”.
Näin Lipponen laajensi kutsuaan, jonka hän ensimmäisen kerran esitti vuonna 1996 keskustan silloiselle puheenjohtajalle Esko Aholle. Pääministerinä toiminut Lipponen puolusti tuolloin hallituksensa toista valtiovarainministeriä Arja Alhoa, jota oppositio ja etenkin keskusta hiillosti eduskunnassa niin sanotun erm-vuodon takia.
Lipponen esitti uuden kutsunsa tiedotustilaisuudessa torstaiaamuna. Pääministerivuosiensa julkisuutta kipeästi kaipaava Lipponen heilutteli tila-autonsa täyttämätöntä ajopäiväkirjaa ja pilkkasi paikalle saapuneita toimittajia iloisesti.
”Sokea Reettakin näkee, ettei tätä läpyskää ole täytetty koskaan! Kateus myy teidänkin medioitanne. Ette uskalla tehdä minusta juttuja! Satraapit!”, Lipponen uhosi. Samalla hän esitteli perheensä valokuvia, kertoi kesälomastaan ja sanoi kirjoittavansa kirjaa.

Read previous post:
General Electric teki ostotarjouksen Suomesta

(HELSINKI) Maailman suurimpiin yrityksiin lukeutuva amerikkalainen General Electric teki yllättäen maanantaiaamuna ostotarjouksen Suomen valtiosta. Yhtiön toimitusjohtajan Jeff Immeltin mukaan Suomen...

Close