Kategoriat
Oikaisut

Kansan syvistä riveistä

Koska julkisuudessa on esitetty epäilyjä, ettei Lehti suhtautusi suopeasti ns. ”yleisönosastokirjoitteluun” lienee paikallaan selventää välineemme kantaa asiaan. Yleisönosastot ovat eittämättä eräs ns. kansalaisjournalismin muoto, eikä kansalaisen oikeuteen ”valita sutinsa ja sutenöörinsä”, kuten Tampereella vanha kansa sanoo jostain syystä tasaisin väliajoin, vaikka hyvin tietävät, että se kaikkia rasittaa tule puuttua näiden saunoessa.
Lehti on kuitenkin väline, jonka toimituskunta ei voi mitenkään olla vastuussa omista kirjoituksistaan, milloin niitä lainataan sytykkeeksi. Kokoamisen yhteydessä särkynyttä välineistöä ei näin ollen korvata, puuttuvia osia sen sijaan voi kysellä Veijolta.
Toivon, että tämä vastasi esitettyihin kysymyksiin, eikä enempiin härskeihin vitseihin ole tarvetta jumalanpalveluksen aikana.
Lehden toimituskunnan puolesta,
Juhani Urja
Pääluottamusmies, intiaanipäällikkö Istuva presidentti (Ph.D. D=11 [vahvasti emäksinen])

Read previous post:
Lidl puhuu vihdoin!

Lidl on tunnettu julkisuuspolitiikastaan, joka kieltäytyy julkisuudesta mutta samalla tuottaa yritykselle ennennäkemättömiä määriä julkisuutta. Lehti ei kuitenkaan tyydy muutamaan rupiseen...

Close