Kategoriat
Kotimaa

Jumalalla ei suosikkia kristillisten uudeksi johtajaksi

Jumala ilmoitti lauantaina, ettei Hänellä ole suosikkia kristillisdemokraattisen puolueen uudeksi puheenjohtajaksi. Väistyvän puheenjohtajan Bjarne Kalliksen seuraajaksi on veikkailtu ainakin puolueen pitkäaikaista vaikuttajaa Päivi Räsästä sekä entistä kilpakävelijää, muutaman vuoden politiikassa mukana ollutta Sari Essayahia.
Jumala oli haluton kommentoimaan kumpaakaan ehdokasta. Hän sanoo vierastavansa uskonnon ja politiikan sekoittamista ylipäätään.
”Päähh… tiedä tässä… ihme suhmurointia koko kristillinen puolue. Kyllä jossain kohti on mennyt puurot ja vellit pahasti sekaisin, ku tämmönen äpäräpuolue on kokoon pusattu. Räsäsen kanssa en ole jutellut pitkään aikaan. Meillä meni välit poikki viimeistään parisuhdelakia käsiteltäessä. Että voi ämmällä olla kammottavia mielipiteitä”, Jumala puuskahtaa.
Essayahista Jumala puolestaan totesi ”tää on niin tätä. Ihmiset äänestävät urheilijoita, ei kai sille mitään voi. Kävelijä on kävelijä, päätelkää itse.”
”Bjarne [Kallis] on sinänsä ’mies’ paikallaan, mutta noista ämmistä nyt ei ole niin väliä. Olis saanu jäädä tekemättä”, miettii Jumala kättensä jälkiä.
Kristillisdemokraatit hakevat puolueena eurovaalien jälkeen uutta suuntaa. Rivit ovat rakoilleet ja muuttoliike etenkin kokoomukseen on ollut viime aikoina voimakasta. Lähes kymmenen vuotta kristillisiä luotsannut Kallis on itse ilmoittanut tukevansa Essayahia uudeksi puheenjohtajaksi.

Read previous post:
Budjettineuvotteluissa odotettavissa tiukka kuri

(KAUNIAINEN) Valtiovarainministeriö perää syksyn budjettiriiheen tiukkaa kuria. Ministeriön mukaan vain ankara käskytys tehoaa kehysten pitämiseksi paikallaan sekä talouden kasvu-uran säilyttämiseksi....

Close