Kategoriat
Seksivau

Jeesus ilmestyi Elviksen syntymäpäiville

(MEMPHIS) Selkeästi tunnistettava Jeesuksen kasvojen hahmo ilmestyi Elvis Presleyn syntymäpäiväkakkuun Yhdysvaltain Tennesseen osavaltiossa eilisiltana. Monet paikalla olleet vahvistavat tapahtuman. Jeesuksen kasvot näkyivät kakussa noin puolen tunnin ajan. Sitten kakku syötiin.
”Kyllä tämä merkittävä tapaus on”, totesi rock´n´rollin kuningas itse tapahtuneesta. ”Ei sitä jokapäivä nähdä kuollutta miestä kulkemassa.” Useiden muiden silminnäkijöiden mukaan tapaus oli kokonaisuudessaan ihan älytön.

Read previous post:
Kansanedustajat muistuttavat: alkoholilla usein osuutta rattijuopumukseen

(KOTKA) Häkellyttävän traaginen kansanedustaja Antero Kekkosen rattijuopumustapaus on jälleen nostattanut maassamme keskustelua rattijuoppouden ja alkoholinkäytön yhteyksistä. Kohuväite viinanjuonnin suorasta yhteydestä...

Close