Kategoriat
Urheilu

Jaakob vaatii uusintaottelua Jumalan kanssa

(JUUDEA) Painimaailma kohahti eilisiltana profeetta Jaakobin ilmoittaessa haluavansa uusia kolmen tuhannen vuoden takaisen ottelunsa Jumalan kanssa. Tuolloin voimakkaan metaforinen, ihmisen turhaa osastaan irti pyristelemistä symbolisoiva ottelu päättyi Jaakobin luovutettua koko yön kestäneen taiston jälkeen.
”Jumala joko nousee kehään, tai myöntää ettei löydy miestä”, uhoaa Jaakob, joka on kohottanut painoaan ensimmäisen kohtaamisen jälkeen liki kymmenen kiloa. ”Mä olen kova! Mä olen niin kova, että vedän jumalan solmuun ja lätkin persiille,” heitti Jaakob haasteen taivaan ja maan luojalle tiistaisessa tiedotustilaisuudessaan.
Jumala ei toistaiseksi ole ilmoittanut, ottaako hän haasteen vastaan. Mikäli näin käy, täytyy seuraavaksi selvittää käydäänkö ottelu tavallisilla kreikkalais-roomalaisen painin säännöillä, vaiko kenties amerikkalaisen ”ammattilaispainin” show-säännöillä. Myös K-1 -sääntöjä on väläytelty. Tällöin muun muassa potkut ja lyönnit olisivat sallittuja.
Mikäli ottelu käydään, se järjestettäneen aikaisintaan ensi vuoden alkupuolella.

Read previous post:
Makkosen talous nousussa

(TAMPERE) Pispalassa asuvan Kaapro Makkosen talous on noussut jyrkästi koko iltapäivän ajan. Nousun käynnisti Makkosen tien poskesta löytämä kymmenen euron...

Close