Kategoriat
Sähkeet

Filosofisähkeitä keskiviikolle

Persianlahden sotaa ei käyty — Ranskalainen Jean Baudrillard ilmoitti jonkin aikaa sitten, ettei Persianlahden sotaa koskaan käyty. Perusteluissa mainittiin kaikenlaista mediasta ja sen tarjoamasta suppeasta materiaalista, mutta kukaan ei ymmärtänyt mitään tohtori Baudrillardin puheista.
Valta levinnyt myös Suomen vessoihin — Sosiologi Michel Foucaltin mukaan valta ilmenee kaikessa. Se on koko yhteiskunnan rakenteen ja kaikki sen tuotteet lävistävä ja sille muotoa antava käsite. Foucault on yksi merkittävimmistä postmoderneista yhteiskuntateoreetikoista.
Jumala kuollut — Saksalaisen Friedrich Nietzschen väittämän mukaan Jumala on kuollut. Lehden tietojen mukaan Jumala kuitenkin vain loukkaantui vakavasti auto-onnettomuudessa ja on jo toipumassa vammoistaan. Taivaasta asiaa ei toistaiseksi haluttu kommentoida.

Read previous post:
Finnjet alkaa risteillä Libya–Italia-reitillä

(UTÖ) Matkustajalautta Finnjet siirtyy syyskuun alusta alkaen liikennöimään Libyan ja Italian välillä, tiedotti varustamoyhtiö Silja Line keskiviikkona. Aluksen reitti kulkee...

Close