Kategoriat
Ulkomaat

Bangladesh valittu seuraavaksi "luvatuksi maaksi"

(TEL AVIV) Jumalan valitun kansan seuraavaksi luvatuksi maaksi on valittu idyllinen aasialaisvaltio Bangladesh, ilmoittivat Jerusalemin synagogan päärabbi Mooses sekä Paavi yhteisessä julkilausumassaan lauantaina. Valitun kansan, johon luetaan nykyisin juutalaisten lisäksi myös kristityt, sisältäen myös tapakristityt, on määrä alkaa vaelluksensa luvattua maata kohti ensi vuoden alussa.
”Matka alkaa Jerusalemista tammikuussa ja kestänee semmoiset viitisenkymmentä vuotta. Matkan aikana veisataan virsiä, hairahdutaan palvomaan vääriä jumalia ja järjestetään lapsille työpajoja, joissa rakennellaan kultaisia vasikoita”, lausumassa todetaan.
Reissun rasituksen kestäneille on luvassa todellinen onnela, Mooses ja Paavi lupailevat. Taivaalta sataa mannaa, hunajaa virtaa joissa ja ikuinen rauha vallitsee, toisin kuin tässä nykyisessä, he vakuuttavat. ”Bangladesh on rautaa”, hihkuu Mooses.
Pääsyynä uuteen luvattuun maahan siirtymiseen on, että nykyinen on osoittautunut kovista mainospuheista huolimatta ”aika kusiseksi rotankoloksi”. Luonnonvaroja ei juuri ole, eikä kivisessä maassa kasva kuin fundamentalisteja.
”Ei ole pahemmin mannaa sadellut, ja alvariinsa saa olla arabeja listimässä”, sanoo harmistunut Mooses.
Suunnitelma luvatussa maassa jo asustavia muutamaa sataa miljoonaa bangladeshilaista varten on jo valmiina.
”Paikalliset ajetaan slummeihin ja ammutaan, kunhan keritään. Sehän se on ollut meininki ennenkin”, Paavi sanoo Mooseksen nyökytellessä innokkaasti vieressä.

Read previous post:
STM: Likaiset vanhat sedät kuriin saippualla

(ÄETSÄ) Sosiaali- ja terveysministeriö pyrkii saamaan räjähdysmäisesti kasvavat seksuaalirikokset kuriin. Ministeriön mukaan etenkin nuorten tyttöjen riski joutua hyväksikäytetyksi on kasvanut...

Close