Kategoriat
Sähkeet

Alma-sähkeet sunnuntaille

Aurinko paistaa jälleen — Muotitutkijat varoittavat, että auringon paisteen kasvaessa katukuvassa on lisää ylipainoisia suomalaisia liian vähissä ja aivan liian tiukoissa vaatteissa. Sitä paitsi tohtoreiden mukaan auringosta saa syövän. Ja pistoksen, varoittaa naapurin Alma-mummo.
Talous kohenee jälleen — Taloustutkijat uskovat, että talouden koheneminen saa ihmiset ottamaan kohtuuttomia lainoja ilman realistisia takauksia. Pankit kaatuvat, itsemurhat lisääntyvät ja Suomi sukeltaa ennätyslamaan. Suomi myydään Ruotsille, josta tehdään historiaa kunnioittaen ristiretkiä Suomeen 1500-luvun hengessä. Mustasurma ja kuppa tappavat taas. Ja naapurin Alma-mummokin jää ilman päivittäistä pilveään. ”Kun kihti on niin kipiä”, mummo selittää.
Suomen paikka pop-musiikin anatomiassa — Suomen paikka pop-musiikin ihmismäisessä ilmentymässä on jossakin suusta tulevan valkoisen töhnän ja varpaiden väleihin kerääntyvän tanhan välissä. Asiantuntijat uskovat, että kyse on todellakin perseestä. Hausmylly ja Dingo tekevät jälleen comebackit, joten asiasta on turha keskustella enempää. ”Ai ketkä tekee ja minkä bägin?” Alma-mummo kysyy.

Read previous post:
Arkeologit: George W. Bush osaa ehkä lukea ja kirjoittaa

(ALBANY) Yhdysvalloissa tutkijat ovat esittäneet hämmästyttäviä väitteitä maan nykyisten ja entisten hallitsijoiden sivistystasosta. Tuoreen, Kalifornian yliopiston arkeologiryhmän julkistaman tutkimusraportin mukaan...

Close