Kategoriat
Kotimaa

"Heteroperheen kaava ei saa väistyä"

(KAUHAVA) Kalifornian korkeimman oikeuden päätös kumota osavaltiossa solmitut homoliitot on saanut kannatusta Suomessakin. Huomion keskipisteessä on ollut kiistelty adoptio-oikeus. Erityisesti monet perhemallisuunnittelijat ovat ottaneet huolestuneina kantaa siihen, millaisen perheen mallin homo- tai lesboparin adoptoima lapsi saisi.
”Vaarana on, että normaalin perhe-elämän malli jäisi monelta lapselta kokonaan saamatta,” huolehtii Perusarvojen Airuet -yhdistyksen puheenjohtaja Aimo Hetero.
”On ihan mahdollista, ettei lapsi esimerkiksi näkisi kotonaan lainkaan perheväkivaltaa. Myös vanhempien alkoholismi puuttuisi monen alle kymmenvuotiaankin elämästä tyystin.”
Hetero muistuttaa, että suomalainen perhe on aina koostunut isästä, äidistä, lapsista ja kirveestä. Tällaisessa perheessä lapsi myös saa ellei nyt parasta mahdollista, niin ainakin muiden kanssa samanlaisen evästyksen elämälle.

Isältä pojalle

”Kyllä koti on aina koti eikä missään lumihanki kiillä valkoisempana, kuin vasta hankeen ajetun perheen jalan jäljissä”, tunnelmoi Hetero. Hänen mukaansa suomalaisten tärkein omaisuus on nimen omaan perinteissä ja niiden kunnioituksessa. Näin tulee olla myös perheen mallia luotaessa.
”Minun isäni pieksi minut harva se päivä. Itse pyrin pieksämään omia lapsiani, eritoten kuukauden päästä syntyvää nuorimmaistani päivittäin. Olemme vaimoni kanssa vakuuttuneita siitä, että hekin jatkavat isiemme tiellä”, kyynelehtii Hetero.
”Tai ainakin vaimoni ymmärtää oman parhaansa, eikä isommin huutele, jos on eri mieltä”, hän vakavoituu.

3 vastausta aiheeseen “"Heteroperheen kaava ei saa väistyä"”

Ja onhan meitä täällä muitakin vähemmistöjä, jotka jonotamme adoptio-oikeutta, kunhan nyt saadaan pää auki.
Terv Itä-Uudenmaan Eläimiinsekaantujat R.y.
Toiminnanjohtaja Pekka ”Pässi” Lampaantaka

Artikkelista ei selvinnyt, onko taustatyötä tehty esim. perinteisten isien ja poikien välisistä seksuaalisuhteista nykyisenkaltaisessa malliperheessä (homo- ja lesbopariskunnat).
Loogisestihan voisi päätellä, että kun kaksi miehenpuolikasta pönköttää toisiaan päivät pääksytysten poikalapsen silmien edessä, ei tämä enää näe mitään erikoista ja jännittävää omaan isäänsä sekaantumisessa. Ja tämähän laskisi insestitilastoja myös merkittävästi. Hälyttävää.

Read previous post:
Lajuselle ei-niin-kovin-salainen ase mukaan radalle

(ATEENA) Olympiakävelijä Jouko Lajunen aikoo ratkaista vuosia jatkuneen menestymisongelmansa ottamalla perjantaina 27. päivä käytävään miesten 50 kilometrin kisaan mukaan aseen....

Close