Kategoriat
Ulkomaat

YK-suurlähettiläät syynissä

(NEW YORK) Uusien jäsenmaiden suurlähettiläät aiheuttavat harmaita hiuksia Yhtyneiden Kansakuntien päämajassa. YK:n lehdistöedustaja Michael Knight–MacGyverin mukaan uusilla diplomaateilla on vaikeuksia sopeutua kansainyhteisön työskentelymenetelmiin. ”Vanhojen jäsenmaiden edustajien mielestä uudet tulokkaat tulisi opettaa niin sanotusti talon tavoille ennen kuin heidät voidaan ottaa täysipainoisesti mukaan”, kertoi Knight–McGyver.
Erityisessä syynissä ovat mystisten vorlonien suurlähettiläs Kosh sekä pahojen Sithien loordi Darth Vader. Lehden haastattelussa Kosh pysyi niukkasanaisena. Hänen ainoat kommenttinsa kolmetuntisen session aikana olivat ”kyllä”, ”hyvä” ja ”tulessa”.
”Obi-Wan on kouluttanut sinut hyvin”, hitaasti hengittävä Vader kertoi Lehden kirjeenvaihtajalle. ”Älä aliarvioi Voimaa!” Vader sanoi surmatessaan Lehden kirjeenvaihtajan Voiman pahalta puolelta saamallaan telekineettisellä kuristustekniikalla. Poistuttuaan paikalta Vader määräsi Maapallon tuhottavaksi Kuolontähden COIL-laserilla.

Read previous post:
Alligaattorit huolestuttavat eduskuntaa

(HELSINKI) Eduskunta on ryhtynyt tutkimaan uutta lakiesitystä, joka kieltäisi alligaattorien käyttämisen lyömäaseena. Tutkimuksiin ryhdyttiin sen jälkeen, kun maailmalta oli kantautunut...

Close