Kategoriat
Urheilu

Ateenan olympialaisten rakennustyöt edelleen jäljessä

(ATEENA) Tulevan kesän olympiakisojen järjestelyt ovat edelleen hunningolla Kreikassa. Rakennustöistä vastaavan Apollon mukaan viivytyksiä aiheuttavat etenkin jumalolentojen väliset skismat. ”No perkele kun Ares pistää paikat matalaksi sitä mukaa kun saadaan niitä rakennettua”, latasi hiiltynyt jousimies. ”Mutta minkä sitä sotaisa jumala luonteelleen voi”, jatkoi Apollo. Lehden tietojen mukaan Zeus pysyttelee sivussa muitten jumalten rähinöistä. ”Minä olen oppirahani maksanut. Skabatkoon vittu ihan rauhassa”, höpöheinää pössytellyt ylijumala kommentoi.

Read previous post:
YK-suurlähettiläät syynissä

(NEW YORK) Uusien jäsenmaiden suurlähettiläät aiheuttavat harmaita hiuksia Yhtyneiden Kansakuntien päämajassa. YK:n lehdistöedustaja Michael Knight--MacGyverin mukaan uusilla diplomaateilla on vaikeuksia...

Close