Kategoriat
Kotimaa

Vulgarian pääministeri saapui Suomeen

(TUUSULA) Korkean tason valtiovierailut saivat jatkoa Suomessa keskiviikkona, kun maahan saapui Vulgarian pääministeri Ikonos Sakskoburggotski. Kovasti hikoillut ja epäsiistiin asuun pukeutunut Sakskoburggotski kiitteli heti lentokentällä vastaanottoaan.
”Yhtään eivät valitelleet, vaikka seurueeni vähän tuoksahti, saatana”, hän totesi nenäänsä kaivaen, suuret hikiläikät teryleenipuvun kainaloista pilkistäen.
Lentokentältä muniaan raapineen Sakskoburggotskin matka jatkui kohti Helsinkiä, jossa hän tapasi Suomen valtionjohtoa ja käyttäytyi huonosti ruokapöydässä. Lähteiden mukaan Sakskoburggotski mm. tunki rapuja korviinsa, piereskeli useasti, kertoi härskejä vitsejä ja lähenteli naiskansanedustajia.
”Vitun kivaa teillä täällä on”, kehui Sakskoburggotski räkäisten verisen ysköksen Smolnan ryijyille.
Illalla seurueen ohjelmassa on Lehden tietojen mukaan pääasiassa kaljoittelua ja grillijonossa tappelua. Takaisin kotimaahansa Sakskoburggotski tuskin palaa.