Kategoriat
Talous

Oras Oyn uusi tuotesarja: kultaiset suihkut

(ESPOO) Kylpyhuonetarvikkeita ja -kalusteita valmistava Oras ilmoitti eilen lanseeraavansa kultaiset suihkut uudeksi tuotesarjakseen. Oras on ensimmäinen suuri yhtiö Suomessa, joka on ryhtynyt toden teolla panostamaan kultaisiin suihkuihin. Yhtiön toimitusjohtaja Antero Kuusen mukaan sarjasta odotetaan menestystä.
”Niitä on ihan Suomessakin huomattavasti enemmän kultaisen suihkun ystäviä, kuin mitä kuvitellaan. Usein näistä asioista ei puhuta ääneen, mutta kyllä meillä on koko myyntiketjulle painotettu sitä, että jos joku haluaa kultaisen suihkun, niin häntä täytyy rohkaista se ääneen sanomaan”, kuvailee Kuusi tilannetta markkinoilla.
Ennakkotilauksia on ehtinyt saapua muutamia ulkomaita myöten. Etenkin USA:ssa, Ranskassa ja saksassa ollaan kiinnostuneita Suomalaisista kultaisista suihkuista. Kuusen mukaan alkuun suihkuja meneekin luultavasti pääosin ulkomaille, missä on jo totuttu moniin vastaaviin erikoisuuksiin.
”Suomalaisten täytyy ensin totutella tällaisille eurooppalaisille tavoille, missä voi hetki mennä. Varmasti kuitenkin kultainen suihku tännekin vielä kotiutuu”, myhäilee Kuusi.

14 vastausta aiheeseen “Oras Oyn uusi tuotesarja: kultaiset suihkut”

Nimen valinta tuotesarjalle varsin onnistunut.
Voi mennä papalla tai mammalla sormi suuhun jos tuolla termillä lähtee googlesta etsimään.

Koskahan ruskeat suihkut lyövät itsensä läpi suomessa? Saksassa ja Japanissa ne ovat olleet muodissa jo kauan.

voi lol 😀 golden shower 😀 😀 huh huh joku ei taas oo oikeen ajatellu tuota nimeä 😀

onko toi läppä oikeesti? ei oraksen pojatkaan nyt noin dorkia voi olla. hei kamoon, aprillipäivä meni jo

tieskö toi toimitusjohtaja varmasti et o kyse niien tuotteest 😀

”haluaisin tilata kultaisen suihkun..” ei herranen aika. pakkohan tuon on olla läppä.

no ehkä tuo ns ”tuote” todella tarkoittaa juuri sitä mitä kaikki tässä luulevatkin.. 🙁 jonkun sairas mieli vaan tahtoi todella tehdä siitä tuotteen 😀

Eikö ihmiset muka tunnista läppää aidosta?
Ihan hauskoja juttuja kyllä muutenkin tällä saitilla. 😀

mikäs paskalehti tämä oikein on? oras ei todellakaan ole lanseerannut mitään tuollaista. huh huh, kuka eläimiinsekaantuva pelle jaksaa nähdä vaivaa tällaisten keksimiseen.

onneksi on dorkaa lukijakuntaa, mutta loistava lehti. keep up the good workaholic

#11. No eipä ehkä nyt kauheen vakavasti kannata alkaa näitä ottaa. Läppää saa heittää ja pitääkin. Jatka sinä niillä eläimillä, me jatketaan tän lehden lukemista.

Hey, toi kuulostaa ihan hyvältä!
Mä ainaki tilaan oman golden showerin heti ku on rahat siihe 😀 😀 😀 😀 😀

Read previous post:
Raimo Sailas sairaalahoitoon

Valtiosihteeri järkyttyi Jyväskylän yliopiston valintaoppaasta (HELSINKI) Valtiosihteeri Raimo Sailas kiidätettiin keskiviikkoaamuna sairaalahoitoon äkillisen sairaskohtauksen vuoksi. Valtiovarainministeriöstä kerrotaan, että Sailaksen tila...

Close