Kategoriat
Kulttuuri

Vitun tylsät kyläjuhlat

(PERMANTO) Permannon perinteiset kyläjuhlat osoittautuivat jälleen kerran vitun tylsäksi tapahtumaksi. Jo tutuksi tulleeseen tapaan vanhukset ja työttömät kokoontuivat kyläraitille sunnuntain ratoksi seuraamaan, kuinka kylän ponnettomat pelimannit kitisyttivät samoja surullisen epäpuhtaita säveliä kuin aina ennenkin.
Kylän johtajan Eino Puuvanaisen juhlapuhe oli tylsyyden ylistys, eikä kyläläisillä riittänyt mielenkiintoa edes spekuloida, kenen tyttären hän tällä kertaa oli saattanut siunattuun tilaan.
”Kaikkia se on jo kertaalleen kuksinut. Taitaa olla toinen kierros menossa, mutta eipä jaksa innostua”, eräskin viikon sängellä varustettu joviaali kylänmies huokaisi Lehdelle.
Itse tapahtumat olivat myös vitun tylsiä. Tikat eivät pysyneet taulussa, ja paikalle tilattu Idols-esikarsintaan osallistunut laulajakin huojui kännissä playback-nauhansa tahdissa.
Suurin osa yleisöstä poistui haukotellen aktin puolessa välissä. ”Sataisi edes, niin piristyisi vähän”, joku huokaili.
Koko tilaisuus keräsi paikalle noin parikymmentä henkeä. Järjestäjät uskovat, että seuraavana vuonna tilaisuus tulee olemaan vielä ”vitusti tylsempi, ihan kuollettava”.

Read previous post:
TT: Työpäivät lyhyemmiksi

(HELSINKI) Teollisuuden ja Työnantajien keskusliitto esittää, että työpäiviä pitäisi lyhentää Suomessa. Työpäivien lyhentämisellä katsotaan olevan vaikutusta työtehokkuuden lisäämiseen ja ilmapiirin...

Close