Kategoriat
Ulkomaat

Sharon vaatii maailman juutalaisia muuttamaan Palestiinaan

(JERUSALEM) Israelin pääministeri Ariel Sharon on vaatinut kaikkia maailman juutalaisia lähtemään heti kotimaastaan ja muuttamaan Palestiinaan. Hän esitti vaatimuksensa amerikanjuutalasiten yhdistyksen kokouksessa. Syyksi hän ilmoitti maailman lisääntyneen juutalaisvastaisuuden.
Israelin siirtokunnat Palestiinan alueella on näin tarkoitus levittää kattamaan koko maa. Alueella jo asuvat Palestiinalaiset on Sharonin mukaan tarkoitus tappaa. Pääministeri kuvaili innokkaasti tulevaisuuden entistä laajempaa Israelia ja innostui jopa pohtimaan suunnitelmansa historiallisia juuria.
Kun antisemitismi nousee, silloin pitää vetäytyä omiin oloihinsa niin tulee jätetyksi rauhaan”, tuumiskeli Sharon. ”Toimi saksassa 30-luvulla, toimii varmasti nytkin. Kenenkään ei tule puolustaa oikeuttaan asua kotimaassaan, vaan muuttaa heti Palestiinaan”.
Sharonin ehdotus on herättänyt laajalti hilpeyttä.

Read previous post:
Vitun tylsät kyläjuhlat

(PERMANTO) Permannon perinteiset kyläjuhlat osoittautuivat jälleen kerran vitun tylsäksi tapahtumaksi. Jo tutuksi tulleeseen tapaan vanhukset ja työttömät kokoontuivat kyläraitille sunnuntain...

Close