Kategoriat
Sähkeet

Sähkeitä maanantaille

Publikaanit peräävät oikeuksiaan — Jerusalemin publikaanit vuosilta 80 ekr. — 50 jkr. ovat ajautuneet ilmiriitaan Yhdysvaltojen uuspublikaanisen puolueen kanssa. Re-publikaanit vetävät publikaanien mukaan ”sellaista sortolinjaa, että kaikkien nimi mustuu”. Re-publikaanit joutunevatkin muuttamaan publikaanien vaatimuksesta nimensä. Suosituin ehdotus puolueen sisällä tätä nykyä on NSDAP.
Mustanaamion hyvä merkki kolmelle — Kaikkiaan kolmelle ihmiselle maailmassa on tänä vuonna myönnetty Mustanaamion hyvä merkki. Pahan merkin on Suomen tilastokeskuksen mukaan saanut jo toista sataa pikkurikollista.
YK:n uskottavuus kriisissä? — Yhdysvaltojen mukaan YK on menettänyt uskottavuutensa kriisien ratkaisijana. Presidentti George W. Bush vaatiikin, että YK pommittaa välittömästi jotain köyhää Euroopan maata uskottavuutensa palauttamiseksi. ”Naton uskottavuus puski nimittäin välittömästi pilviin, kun Serbia oli tuhannen paskana”, muistuttaa Bush.

Read previous post:
Sharon vaatii maailman juutalaisia muuttamaan Palestiinaan

(JERUSALEM) Israelin pääministeri Ariel Sharon on vaatinut kaikkia maailman juutalaisia lähtemään heti kotimaastaan ja muuttamaan Palestiinaan. Hän esitti vaatimuksensa amerikanjuutalasiten...

Close