Kategoriat
Sähkeet

Vapaan assosiaation sähkeitä

Kunnille lisää valtion rahaa — Kotipitäjä. Pihoilla grillit savuavat ja lapset telmivät, on kesä ja lämmintä. iltapäivä. Taivaalle ilmaantuu synkkiä pilviä, ne häätävät juhlijat. Pitäjä tyhjenee hiljalleen, miksei kukaan tee mitään?
Vapaakauppa puhuttaa WTO:ta — Vapaa? Vapaa kenen kannalta? Vapaus tarkoittaa nykyään vahvojen vapautta ja protektionismia. Rooma. Länsimaiden perikato on jo alulla.
Alkoholista aiempaa vähemmän tuloja valtiolle — Kuitenkin enemmän lystiä kansalle. Pian on taas vapaapäivä. Silloin uskaltaa ottaa illallakin enemmän. Pitääpä katsoa, käyttäisikö joku autolla marketissa. Oli alennus, mäyräkoirasta.

Yksi vastaus aiheeseen “Vapaan assosiaation sähkeitä”

Read previous post:
Sailaksen neuvo: Eläkeläiset töihin

(KUUSAMO) Eläkepommit paukkuvat, huoltosuhde huutaa hoosiannaa eivätkä peruskoululaiset osaa kirjoittaa "bruttokansantuote". Lyhyesti sanoen, hyvinvointiyhteiskunta on kriisissä, ja hyvät neuvot ovat...

Close