Kategoriat
Talous

Van Slooten lopettaa alligaattorien valmistuksen

(AMSTERDAM) Hollantilainen makeisvalmistaja Van Slooten lopettaa alligaattoria esittävien lakritsimakeisten valmistamisen. ”Alligaattorit ovat nyt niin huonossa maineessa, että emme halua olla niiden kanssa missään tekemisissä”, yrityksen markkinointipäällikkö Adriaantje Sjoelbak sanoo.
Muut lakritsikuviot eli kilpikonnat, apinat, leijonat, seeprat, kengurut ja norsut säilyvät 300 gramman karkkipurkissa, ainakin toistaiseksi.
”Mistä sen tietää, mitä niidenkin raitaorien päässä liikkuu? Jos seeproista tulee samanlaisia vaarallisia terroristeja ja vandaaleja kuin alligaattoreista, on Van Slootenin lopetettava niidenkin valmistus. Jos perkele pääsee valloilleen, siinä on yrityksellä huonot tulevaisuudennäkymät”, Sjoelbak huokaa.

Read previous post:
Vapaan assosiaation sähkeitä

Kunnille lisää valtion rahaa -- Kotipitäjä. Pihoilla grillit savuavat ja lapset telmivät, on kesä ja lämmintä. iltapäivä. Taivaalle ilmaantuu synkkiä...

Close