Kategoriat
Seksivau

Unikeon päivää vietettiin leppoisissa tunnelmissa

(VAASA) Tänä aamuna moni unikeko koki yllätyksen herätessään. Tänään vietettävänä unikeon päivänähän on perheen aamu-unisimmalle perinteisesti tehty kepponen jos toinenkin. Päivää vietetään ahkerasti koko Suomessa, joten erilaisia temppuja on tänäänkin riittänyt.
Vaasalainen Jerrman Närpiö herätti lankonsa Juha Raatteen leppoisasti lyömällä tätä turpaan kello seitsemän aamulla. ”Saatana! Se ei enää tarvi nukkua mun katon alla, jumalauta! Ylös perkele, niinkun olisit jo, muutoon puukkoo painuu!”, veisteli Närpiö heti aamutuimaan nyrkinheilutuksen välissä saatuaan kuulla Raatteen viettäneen yötä myös toisen siskonsa Emman kanssa.
Multialainen Jouko Tokka sitä vastoin heräsi aamulla sidottuna ja suukapulassa. Tokan perhe oli myynyt hänet aamuyön tunteina orjaksi Bahrainiin matkalla olleeseen rahtilaivaan. Aamu-unisena tunnettu Tokka oli varmuuden vuoksi huumattu yön aikana. Tokan vaimo enempää kuin vaimon uusi mieskään eivät halunneet onnistunutta keppostaan juuri kommentoida. ”Tappaa ois pitäny, saatana”, totesi Vaimon Uusimies.
Ehkä jännittävimmän unikeon kohtalon koki kuitenkin Lopista kotoisin oleva Leo Palkki, joka elettyään hurskaan ja vaatimattoman elämän joutui kuitenkin heti aamusta helvettiin. Kirkon vapaaehtoistyöhön aktiivisesti osallistunut entinen kuoripoika Palkki kuoli nukkuessaan, eikä näin ollen ehtinyt katua aamuyön aikana näkemäänsä seksuaalisluonteista unta. ”Voi vittu että vituttaa”, kommentoi Palkki Lehdelle ikuisen tulen ja jään läpi.

Read previous post:
Van Slooten lopettaa alligaattorien valmistuksen

(AMSTERDAM) Hollantilainen makeisvalmistaja Van Slooten lopettaa alligaattoria esittävien lakritsimakeisten valmistamisen. "Alligaattorit ovat nyt niin huonossa maineessa, että emme halua olla...

Close