Kategoriat
Seksivau

Taika-Jim ja Lothar virallistavat suhteensa

(TALLAHASSEE) Yhdysvaltain uudesta liberaalimmasta suhtautumisesta homoliittoja kohtaan innostuneet silmänkääntäjä Taika-Jim ja assistenttinsa Lothar aikovat virallistaa suhteensa. Asiasta kertoi Taika-Jimin tiedottaja Flash Gordon perjantaina.
”Alkaa olla korkea aika tulla kaapista ulos, ollaanhan tässä homonsteltu jo vuosikymmenet”, sanoivat myös Mandrakena tunnettu Taika-Jim ja Lothar tiedotteessaan.
Lemmenparin innoittamana monet muutkin tunnetut ”susiparit” aikovat kuunnella hääkellojen kumua piakkoin. Lehden tietojen mukaan vihille kävelevät ainakin Matti Mainio ja Jussi Juonio, Rip Kirby sekä miespalvelijansa Desmond ja Kippari ja Kalle.

Yksi vastaus aiheeseen “Taika-Jim ja Lothar virallistavat suhteensa”

(LOkorin TietoTOimisto) Tarkkaan julkisuudelta viime vuosikymmenet piilossa olleesta Lotharista löytyi kuvakin.
Hänen ”aisaparistaan” Taika-Jimistä en löytänyt kuvaa vielä. Miehimys on vahvistamattomien tietojen mukaan esiintynyt 90-luvulla ja 80-luvulla mm. salanimellä Magic Johnnson, vieden näin product placementin aivan uudelle tasolle mainostaessaan yhtä aikaa kondomeja ja hammaharjoja pelkällä nimellään.

Read previous post:
"Ihmisiä kannustetaan itsemurhaiskuihin"

(BAGDAD) Yhdysvaltain asevoimien sisäisten lähteiden mukaan Lähi-idän alueella on jo useiden vuosien ajan kannustettu aktiivisesti miehiä ja naisia murhiin ja...

Close