Kategoriat
Urheilu

Suomi voitti

”Kyllä tuntuu hyvältä”
Suomi voitti ylivoimaisesti eilen päättyneen. Vaikka alku oli äärimmäisen hankala nihkeän tuomarityöskentelyn vuoksi, eivät pohjolan uroot lannistuneet vaan hikisen karhun tavoin väänsivät loppuun saakka. Lopputulos olikin kaikkien mielestä enemmän kuin ansaittu.
Kyllä nyt tuntuu hyvältä. Varmaan paremmalta kuin ennen. Ei tuntuisi varmaan yhtään näin hyvältä, jos ei olisi voitettu”, vakuuttaa Suomi yhtenä miehenä.

”Nyt tuntuu hyvältä”

”Kyllä hyvältä tosiaan tuntuu”, jatkoi joukkue vakuutteluaan. ”Siinä alussa oli hankalaa, mutta nyt tuntuu kyllä hyvältä.” Kaikki muut paitsi Suomi hävisivät. Naamoista päätellen ei tuntunut yhtään niin hyvältä kuin suomalaisista.

Read previous post:
Kesägallerioita ennätysmäärä

(TARSVAALA) Kesägallerioita on tänä kesänä rekisteröity avattaviksi ennätykselliset 5500 ympäri Suomea ja osissa Viroa. "Me täällä Tarsvaalan kunnan perimmäisessä nurkassa...

Close