Kategoriat
Kotimaa

Suomen eugeniikkayhdistys pahoittelee tyhmien lisääntymistä

(MAJDANEK) Suomen Eugeniikkayhdistys Seyss valittelee sitä, että maamme lainsäädännön mukaan tyhmät ihmiset saavat lisääntyä. Seyss:in puheenjohtajan Kaarle von Machtin mielestä asetuksin tulisi varmistaa, että vain parhaat geenit saavat jatkaa olemassaoloaan.
”Tilastollisesti ja tieteellisesti, frenologisin menetelmin, on osoitettu, että tyhmät ihmiset lisääntyvät eksponentiaalisesti älykkäisiin verrattuna. Seuraksena on se, että roskaväen määrä lisääntyy, ja fiksut jäävät vähemmistöön. Seuraukset ovat jo nähtävissä”, von Macht valittelee.
Seyss:in kannanoton mukaan hallituksen tulisi nopeasti ryhtyä toimenpiteisiin, ennen kuin on liian myöhäistä. Tosin von Macht epäilee, että roskaväen lisääntymislain armottoman logiikan mukaan myös hallituksessa enemmistö on jo epäkelpoja, eikä hän uskokaan, että edistystä tapahtuisi.
”Aseellinen vallankumous on ehkä ainoa keino”, von Macht arvelee.
Hän ei halua ottaa kantaa siihen, millä perusteella älykkäät eroteltaisiin roskaväestä, mutta vihjaa, että kallonmittaukset, sukututkimukset sekä nenänmuotojen tarkastukset saattavat olla listalla.
”Oluttuvassa tavataan”, huikkaa von Macht jäähyväisiksi ja ontuu paikalta kampurajalkoineen.

Read previous post:
Piippolan vaarin talo ulosottoon

Vaari valittelee kovaa kohtaloaan, syyttää systeemiä (PIIPPOLA) Piippolan vaarilla oli talo, lauletaan lastenviisussa. Vaan eipä ole enää. Martti Piippolan, 67,...

Close