Kategoriat
Sähkeet

Sähkeitä keskiviikolta

Suomen raakakumin tuotanto loppuu? — Uudet EU-säädökset uhkaavat lopettaa raakakumin tuotannon Suomesta. Asiantuntijoiden mukaan raakakumin tuotanto näin pohjoisessa on ”ihan saatanan tyhmää, joten hyvä vaan.”
Blair ei syytä Blairia — Ison-Britannian pääministeri Tony Blairin tänään julkaisemassa raportissa todetaan, ettei Blair syyllistynyt virkavirheeseen liioitellessaan Irak-uhkaa. Blairin mukaan Blairia ei voida pitää vastuussa Blairin virheistä.
Uusia johtolankoja Olof Palmen murhatutkimuksessa — Ruotsin poliisin uuden tutkimuslinjan mukaan Palmen tappoi luoti, joka aiemmin osui useita kertoja USA:n presidentti John F. Kennedyyn aiheuttaen tämän kuoleman.

Read previous post:
Valtakunnankirous Nykäselle

(HELSINKI) Seuraavan kolmivuotiskauden valtakunnankirous on päätetty langettaa Matti Nykäsen päälle. Vuosiksi 2005--2008 voimaan astuva yliluonnollinen vaiva merkitsee sitä, että ex-mäkihyppääjän...

Close