Kategoriat
Sähkeet

Sähkeitä tiistaille

Alkoholi tekee hyvin kauppansa — Suomalaisnuoret juovat keskimääräistä enemmän alkoholia kesän rock-festivaaleilla kuin muulloin, selviää Jyväskylän yliopiston nollatutkimuskeskuksen tekemästä tutkimuksesta. Tutkimuksen pääkoordinaattori Harry Erikoinen pitää tulosta huolestuttavana.
Terrorismin vastainen sota varjostaa aidsia — YK:n pääsihteerin Kofi Annanin mielestä AIDS on jäämässä pahasti syrjään agendalta kun Yhdysvallat kouhkaa terrorismista. Tämä on huolestuttavaa, sillä on yleisesti tunnettu tosiasia, että aids-tartuntojen määrä lisääntyy varjoisissa ja syrjäisissä paikoissa huomattavasti nopeammin kuin avarilla ja aurinkoisilla paikoilla.

Read previous post:
Houkutteleeko Raamattu nuoria saatananpalvonnan pariin?

(LAHTI) Vanha keskustelu siitä, houkutteleeko Raamattu lapsia ja nuoria saatananpalvonnan pariin on taas roihahtanut uuteen hehkuun. Keskustelu alkoi, kun Ilta-Lehti...

Close