Kategoriat
Seksivau

Ärsyttävät piirroshahmot pois televisiosta

(HELSINKI) Eduskunta ottaa heti kesälomalta palattuaan käsiteltäväkseen lakiehdotuksen, joka kieltää ärsyttävien piirros- ja nukkehahmojen esittämisen lastenohjelmien yhteydessä. Asiasta kertoi eilen yleisradion uutiset. Uusi laki kieltää esittämästä televisiossa ärsyttävällä äänellä tai ulkomuodolla varustettuja hahmoja.
Lakiehdotuksen vastustajat ovat väittäneet sen rajoittavan sananvapautta. Ainakin seitsenvuotias Annikki Leppälahdelta on kuitenkin tyytyväinen lakiehdotukseen: ”Eihän sellaista saatanan vinkumista ja piipitystä jaksa katsella susikaan! Kaikki nämä vilivilperit ja mitänäitäon, saatana touhukkaatmaailmat ei jumalauta! Ei jaksa, ei saatana millään!”
Mikäli laki menee läpi, sen soveltamisessa käytäntöön annettaneen paljon valtaa tuomioistuimille. Todennäköisesti lakiin kuitenkin lisätään pykälä, joka kieltää kaikki musikaaliesitykset piirrosanimaatioissa sekä kaikki Disney-yhtiöiden jatko-osat yleisärsyttävinä.

Read previous post:
Sähkeitä tiistaille

Alkoholi tekee hyvin kauppansa -- Suomalaisnuoret juovat keskimääräistä enemmän alkoholia kesän rock-festivaaleilla kuin muulloin, selviää Jyväskylän yliopiston nollatutkimuskeskuksen tekemästä tutkimuksesta....

Close