Kategoriat
Seksivau

Nörtti sai naisen

Vedonlyöntitoimistot menettivät yhdessä päivässä miljoonia.
(HELSINKI) Maanantaina alkunsa saanut huhu on vahvistettu: 32-vuotias nörtti, Elmari Jöröntö, on saanut naisen. Jörönnön ja vaalean, normaalivartaloisen naisen nähtiin kulkevan tiistai-iltana Helsingin keskustassa. Silminnäkijöiden mukaan pari puhui keskenään useaan otteeseen.
Huhut seurustelusta saivat alkunsa maanantaina, kun Jöröntö ei roikkunut totutuilla irc-kanavilla. Lisäksi hän ei vastannut sähköposteihin eikä hänen bloginsa ollut päivittynyt moneen tuntiin. Monet Jöröntön ystävät pelästyivät tätä outoa käytöstä, ja vainoharhaisimmat soittivat jo hätänumeroon.
Jörönnön opiskelija-asunnolle suunnistanut ambulanssimiehistö löysi kuitenkin tyhjän asunnon. Muutamaa tuntia myöhemmnin Jöröntö palasi tutuille kanaville, ja kertoi kysyjille ”käyneensä äitinsä luona”. Asia jäi tähän, mutta epäilykset heräsivät.

Piilossa merkkarilaatikon takana

Lehden toimitus tavoitti Spock-korviin ja haltia-asusteisiin pukeutuneen Jörönnön myöhemmin tiistai-iltana hänen kotiaan lähellä olevan videovuokraamon makeisosastolta. Aluksi Jöröntö koetti väistellä toimituksen kuvaaja-toimittaja-työparia, mutta lopulta hänet motitettiin merirosvokarkkilaatikon eteen.
Pienen suostuttelun jälkeen Jöröntö suostui myöntämään tapahtuneen. ”Joo, on mulla nainen. En ihan tiedä, miten näin pääsi käymään. Ihan kiva se on”, Jöröntö kommentoi mullistavaa elämäntilannettaan.
”Sellanen perusversio se on. Ei tarvetta päivittää.”
Nörtti-yhteisössä ollaan asiasta innoissaan. Suomen Nörtit ry:n toiminnanjohtaja, yli-Kirk Matti Nysä, hehkuttaa tapahtunutta innoissaan. ”Meidän isämme ja heidän isänsä jo yrittivät saada naisia, mutta turhaan. Tämä on historiallinen hetki”, iloitsee Nysä. ”Tällaista merkkiä olemme odottaneet, nyt on nörttien aika!”

Vedonlyöntitoimistot kauhuissaan

Vedonlyöntitoimistot ovat sen sijaan kauhuissaan tapahtuneesta. Tähän mennessä vedonlyöntisuhde nörttien pariutumiseksi on ollut 1:250, ja monet ovat huvikseen lyöneet vetoa tämän hyvin epätodennäköisen asian puolesta. Nyt vedonlyöntitoimistot ovat suurten maksujen edessä.
”Ainakin pari miljoonaa tässä tulee turpiin”, kertoo toimitusjohtaja Otto Bet vedonlyöntitoimisto Centrebetistä. ”Mutta kuka, minä kysyn kuka, olisi aikuisten oikeasti ikinä uskonut, että tuollainen saatanan pullamössönörtti voisi saada naisen.”
Myös ihmisoikeusaktivistit ovat heränneet tilanteeseen. Järjestö on huolissaan nörtin kanssa seurustelemaan alkaneen naisen puolesta. Järjestössä uskotaan, että nainen joutuu suhteessa hyvinkin vain siivous- ja kokkaustehtäviin. Lisäksi järjestö on huolissaan siitä, miten Jöröntö tulee suoriutumaan miehen velvollisuuksistaan suhteessa.
”Selvästi tässä haetaan äidin korviketta. Tällaisten kohtaloiden estämiseksi tämä järjestö on alun perin syntynyt”, kerrotaan järjestöstä.

Read previous post:
Ärsyttävät piirroshahmot pois televisiosta

(HELSINKI) Eduskunta ottaa heti kesälomalta palattuaan käsiteltäväkseen lakiehdotuksen, joka kieltää ärsyttävien piirros- ja nukkehahmojen esittämisen lastenohjelmien yhteydessä. Asiasta kertoi eilen...

Close