Kategoriat
Sähkeet

Sähkeitä sunnuntailta

Maailmanloppusijoituspaikaksi valittu Megiddo — Hallitus on valinnut maailmanloppusijoituspaikaksi idyllisen Megiddon niityn Israelissa. ”Ihan kiva, joskin aika perinteinen”, kommentoi Antikristus valintaa.
Selvä enemmistö kannattaa Putinia — Sunnuntaisen mielipidekyselyn mukaan duuman selvä enemmistö kannattaa presidentti Vladimir Putinia. Loput duuman jäsenet olivat liian juovuksissa ymmärtääkseen kysymystä.
Johtava satiirikko Suomeen — Maailman johtaviin satiirin taitajiin kuuluva Francois Arouet saapui sunnuntaina Suomeen osallistuakseen kirjallisuuspäiville. ”Oletpa sinä tyhmä ja ruma”, väläytti Arouet osaamistaan heti lentokentällä.

Read previous post:
Pessimistien kesäpäivät peruutettaneen tänäkin vuonna

(KOUVOLA) Heinäkuun loppupuolelle kaavaillut pessimistien kesäjuhlat peruutettaneen tänäkin vuonna, kertoivat tapahtumanjärjestäjät sunnuntaina. Pääorganisaattori Kalle Schopenhauerin mukaan juhlat epäonnistuisivat joka tapauksessa....

Close