Kategoriat
Sähkeet

Sähkeitä lauantailta

Pikku-Hiawathalla puberteetti – Murrosiän tunnekuohuissa painiskelevan Hiawathan kerrotaan ajautuneen pahaan sanaharkkaan isänsä kanssa. ”Saatanan läski punaniska. Heviletti, isonokka”, nuorukainen sättii.
Lumikki eroaa kääpiöistä – Seitsemän kääpiön kanssa metsässä polygamiassa asunut Lumikki on päätynyt asumuseroon. ”Ei niistä kukaan ollut toistaan parempi. Samanlaisia pygmejä kaikki. Jokaisessa joku vika. Sitä paitsi sananparsi ’mitä pienempi mies, sitä suurempi muna’ ei pidä paikkaansa”, pettynyt Lumikki toteaa.
Punahilkka vakavasti sairas – Pikkuinen Punahilkka on saanut tartunnan isoäidiltään. ”Nyt minullakin on suuret korvat, suuret silmät ja suuri suu”, harmistunut Punahilkka yskii.

2 vastausta aiheeseen “Sähkeitä lauantailta”

Eikös polygamiaa (moniavioisuus) voi käyttää yleisesti tarkoittamaan sekä polyandriaa (monimiehisyys) että polygyniaa (monivaimoisuus)?

Read previous post:
Pennunvälityksessä vilkas kesä

(HELSINKI) Pennunvälityksessä on ollut poikkeuksellisen vilkas heinäkuun alku. Yksistään maan suurimmassa pennunvälitystoimistossa, Helsingin Kalliossa, pentuja on luovutettu ja vaihdettu kaikkiaan...

Close