Kategoriat
Kotimaa

Kokoomus: Abortti sallittava 18-vuotiaaksi saakka

(NUUKSIO) Kansallinen kokoomus hätkähdytti varhain aamulla ilmoittamalla, että se aikoo esittää aborttilain laajentamista. Uusi laki mahdollistaisi sikiön abortoimisen aina 18 vuoden ikään saakka. Kokoomuksen erityistyöryhmän vetäjän Raimo Hhh:n mukaan laki on ehdottoman tarpeellinen kansallisen kilpailukyvyn säilyttämiseksi.
Kahdeksantoista vuoden ikään mennessä se yleensä nähdään, että tuleeko siitä mukelosta mitään. Jos siitä insinööri tulee, niin se näkyy jo selvästi, että voi olla vanhemmat ylpeitä. Samoin näkyy, jos siitä selvästi on tulossa joku sosiologi, jolloin vanhempien tulee vakavasti harkita syntymän jälkeistä aborttia.”
Kokoomuksen mukaan nykyisessä kiristyvässä kansainvälisessä kilpailutilanteessa ei kerta kaikkiaan ole varaa pitää elossa kaikkia. Hyvinvointivaltio voidaan säilyttää vain, mikäli sen palveluista luovutaan. Lakialoite tullaan esittelemään eduskunnalle heti istuntokauden taas alkaessa ja sille odotetaan laajaa kannatusta puoluekentän kaikilta laidoilta.

Read previous post:
Sähkeitä lauantailta

Pikku-Hiawathalla puberteetti - Murrosiän tunnekuohuissa painiskelevan Hiawathan kerrotaan ajautuneen pahaan sanaharkkaan isänsä kanssa. "Saatanan läski punaniska. Heviletti, isonokka", nuorukainen sättii....

Close