Kategoriat
Sähkeet

Sähkeitä keskiviikolta

Mies yritti lopettaa kiroilun — ”Vitut siitä mitään tullu”, kommentoi ala-hollolalainen Erkki Mulkeroinen yritystään. Seuraavaksi Mulkeroinen pyrkii lopettamaan kahvin juonnin ja vähentämään LSD:n käyttöä.
USA arvostelee Israelin turva-aitaa — ”Tommonen töppö, pitele ketään. Yli tulevat aivan varmana”, arvosteli puolustusministeri Donald Rumsfeld aitaa. Yhdysvaltain mukaan aidan pitäisi olla ainakin kolmekymmentä metriä korkea. ”Ja vallihauta pitäis olla”, tarkentaa Rumsfeld.
Ericsson yllätti positiivisesti — Turkulainen Ärvid Ericsson III yllätti koko lähipiirinsä positiivisella HIV-näyteellään. Tartunnan Ericsson oli saanut muiden rikkaiden pässien kanssa yhteiskäytössä olleesta huumeneulasta.

Read previous post:
Pernarutto levinnyt jo lähes koko maahan

Sateet ja viime päivinä lämmennyt sää ovat saaneet aikaan sen, että pernarutto on levinnyt tavallisia kesiä laajemmalti. Tänä vuonna ruttoa...

Close