Kategoriat
Ulkomaat

Saddam: Uusi parta-look Enestamin ansiota

(BAGDAD) Irakin syrjäytetyn diktaattorin Saddam Husseinin uusi partamuoti on hänen omien sanojensa mukaan peräisin RKP:n puoluejohtajalta ja ympäristöministeriltä Jan-Erik Enestamilta. Saddam esiintyi torstaina ensi kertaa julkisuudessa sitten pidättämisensä jälkeen.
”Se (Enestamin parta) oli niin kliffan näköinen että päätin ottaa ja kasvattaa samanlaisen”, sanoi Saddam.
Ennen nykytyyliään Saddamin repertuaarissa olivat olleet diktaattoriaikainen ”Horst himonussija -viikset” sekä pidätyshetkeltä tuttu ”Aabraham-parta”.
Enestam on tiettävästi ostanut partahöylän ja putelin vihreää Menneniä.

Read previous post:
Sutkaus vei miehen sairaalaan

(SUNTIO) Suntionkyläläinen Otto-Kari Valtikka päätyi sairaalaan iltapäivällä vitsailtuaan samalta kylältä kotoisin olevan Reijo Ala-Ylängön ulkoisesta olemuksesta. Valtikka oli halventanut Ala-Ylänköä...

Close