Kategoriat
Urheilu

Vedonlyöntifirmat jännittävät: Keskeyttääkö Kimi häänsä?

(LONTOO) Useissa brittiläisissä vedonlyöntiyrityksissä sekä tietenkin lukemattomissa vedonlyöntiin osallistuneissa kodeissa ympäri maailmaa jännitetään tänä viikonloppuna yhtä asiaa: keskeyttääkö Kimi Räikkönen häänsä ennen maalia?
”Kyllä enemmistö veikkaajista pitää aika varmana sitä, että keskeytys tulee viimeistään kirkon keskikäytävällä”, paljastaa Centrebetin kertoimenlaskija Voitto-Tapio Tasapeli.
Tasapelin mukaan keskeytyksen syistä todennäköisimpänä pidetään teknistä vikaa tai polttoaineen loppumista. Harvemmassa ovat he, ketkä uskovat varikkokäyntisähläyksen vievän Kimiltä voiton.
”Tietenkin kilpaurheilussa kaikki on mahdollista, mutta toisaalta on taas sanottava, että jos vioilta säästytään, selvä enemmistö uskoo Kimin voittavan palkinnon”, vinkkaa Tasapeli.
Kimin suoritusta voi jännittää viikonloppuna ilmaiseksi MTV3:n kautta, jos sattuu omistamaan digiboksin, ja jos on sattunut hankkimaan erityislisämaksullisen lisäpalvelun, ja jos asuu etelään päin avaavalla rinteellä, mielellään peltojen ympäröimänä J-kirjaimella alkavalla paikkakunnalla sadan vuoden päässä tulevaisuudessa.

Read previous post:
Haikusähkeitä perjantailta

Sateessa kirsikankukka -- Sade taivaalta / Kirsikankukka taipuu / Katseeni alla Mennyt maailma -- Hallinto kaatui / Minne menet nyt...

Close