Kategoriat
Yleisönosasto

On se kumma

On se kumma kun tässä maassa on niin paljon mälsää. Että nenille tullaan hyppimään, vaikka ollaan tässä ulkomaillekin menossa käymään. Sateita ja alligaattoreita pakoon. Ja töitä on tiedossa, ainakin muijalle, kohtapuolin. Ittestä ei oo niin väliä, kun ei tässä niin itsekkäitä olla, hjuu. Mutta puolensa on pidettävä, kun nenille tullaan hyppimään, vaikka ollaan menossa ulkomaille. Niin että sanonpa vaan, että on se vaan kumma, kun tässäkin maassa on niin paljon mälsää. Kohta on nuijalle töitä, kun nenille tullaan hyppimään. Ja muijalle. Että ties vaikka tässä käydään vielä ulkomaillakin, kun tässä maassa on niin paljon mälsää.
nimim. Simo Salminen
Vantaa

Read previous post:
Vedonlyöntifirmat jännittävät: Keskeyttääkö Kimi häänsä?

(LONTOO) Useissa brittiläisissä vedonlyöntiyrityksissä sekä tietenkin lukemattomissa vedonlyöntiin osallistuneissa kodeissa ympäri maailmaa jännitetään tänä viikonloppuna yhtä asiaa: keskeyttääkö Kimi Räikkönen...

Close