Kategoriat
Kotimaa

Poliisi varoittaa "idyllisistä paikoista"

(VIRRAT) Idylliset paikat ovat kaikkein vaarallisimpia, ja niitä pitäisi välttää kaikin keinoin, varoittaa poliisi. Viranomaiset ovat havainneet kesän onnettomuuksien mediakäsittelystä tekemässään tutkimuksessa, että tapaturmat, pahoinpitelyt ja ryöstöt tapahtuvat lähes sataprosenttisesti idyllisissä paikoissa tai paikoissa, joissa mitään pahaa ei voisi uskoa ollenkaan sattuvan.
Poliisi suositteleekin välttämään idyllisiä, rauhallisia, leppoisia ja mukavia seutuja. Myös historiallisesti merkittävät kohteet tai paikat, joista on hyvä näköala tai kauniit maisemat tai joissa ”silmä lepää” ovat kiellettyjen listalla.
”Kyllä parasta olisi liikkua vain vaarallisissa paikoissa. Niissä ei näet uutisoinnin mukaan ikinä satu mitään”, neuvoo komisario Kerkko Koskinen.
Kesäpäiviä kannattaakin Koskisen mukaan viettää vaikkapa palestiinalaisalueilla, Afganistanissa tai Irakissa.
”Ja jos on pakko täällä kotimaassa kykkiä, niin menkää sitten vaikka paikallisen moottoripyöräkerhon talolle huutelemaan rivoja, vittuilemaan grillijonoon tai leikkimään rakennustyömaille”, Koskinen sanoo.

Read previous post:
PAM julkisti Ei pysty -ohjelman

(HELSINKI) Palvelualojen ammattiliitto PAM julkisti maanantaina Ei pysty -ohjelman. Pamin puheenjohtajan Jaana-Stiina Laitinen-Pesola-Huttu-Juntunen-Kylä-Harakka-Isohookana-Asunmaan mukaan ohjelma on "ainoa mahdollinen vastaus" työnantajapuolen viimeaikaisiin...

Close