Kategoriat
Talous

PAM julkisti Ei pysty -ohjelman

(HELSINKI) Palvelualojen ammattiliitto PAM julkisti maanantaina Ei pysty -ohjelman. Pamin puheenjohtajan
Jaana-Stiina Laitinen-Pesola-Huttu-Juntunen-Kylä-Harakka-Isohookana-Asunmaan mukaan ohjelma on ”ainoa mahdollinen vastaus” työnantajapuolen viimeaikaisiin työmarkkinoiden joustoja vaativiin ehdotuksiin.
”Ei pysty -ohjelmassa työntekijät kieltäytyvät johdonmukaisesti ja lopullisesti aivan kaikesta. Emme osallistu edes ensi syksyn tuloneuvotteluihin. Vedelkööt työnantajat vaikka porukalla käteensä”, Laitinen-Pesola-Huttu-Juntunen-Kylä-Harakka-Isohookana-Asunmaa sanoo ja paukauttaa luurin Lehden toimittajan korvaan.
Pamista kerrotaan, että ohjelma on luotu ”parhaan suomalaisen palvelukulttuurin perinteitä kunnioittaen” ja se hyväksyttiin Pamin liittovaltuuston ylimääräisessä kokouksessa viikonloppuna.
”Kokous oli yksimielisesti sitä mieltä, että ei vittu kiinnosta. Ei vittu kiinnosta yhtään mikään. Aluksi hajaääniä saivat tosin myös ’tunge se aunariis’ ja ’äitis oli ku sut sai’-linjat, mutta lopulta päädyttiin siihen, ettei niitäkään pysty. Ei vittu ku ei pysty mitään”, Pamin tiedottaja kailottaa ja paska lentää pitkin seiniä.
”Ja töihin ei tulla”, joku vielä huikkaa.

Read previous post:
Poliisi: Kypärän käyttö liikenteessä vielä turhan vähäistä

(KAUNIAINEN) Meillä jokaisella on vain yksi pää, mutta kaikki eivät sen arvoa tunnu ymmärtävän. Tältä vaikuttaa ainakin liikennettä valvovasta poliisista,...

Close