Kategoriat
Sähkeet

Kyy luikerteli lasten mehuhetkeen

(KALLIO) Kalliossa asuvan perheen lasten mehuhetki päättyi ikävästi, kun musta kyy luikerteli puutarhapöydän alta takapihan kumialtaaseen. Kukaan ei loukkaantunut ikävässä välikohtauksessa, mutta erityisesti päivänsankari pahoitti mielensä. ”Paha kälme”, Viveca (3) itkeskelee ja uhittelee kuoliaaksi nuijittua käärmettä kepillä.
Mehuhetken järjestänyt synttärisankarin äiti Saimi Sahra ei ota tilanteesta vastuuta. ”Pitäisikö minun nyt askarrella vanerista ja luudanvarresta kyltti, että varokaa käärmeitä? Asumme Kalliossa, totta vitussa täällä on kärmiksiä. Varoituskyltti olisi liioittelua”, Sahra kommentoi.
”Kuka lasta suojelee ja kuka rakastaa? Kuka estää loukkaamasta pikkujalkojaan? Ei ainakaan Saimi Sahra”, yhden kesteillä olleen lapsen isä, Ari Nurmi, lähettää vihaiset terveisensä.

Read previous post:
Nuoret tarvitsisivat enemmän tietoa päihteiden käytöstä

(HAUHO) Suomalaiset nuoret tarvitsisivat kipeästi lisää tietoa päihteiden väärinkäytöstä, ilmenee kansanterveyslaitoksen teettämästä tutkimuksesta. Lähes puolet nuorista tietää vähän tai todella...

Close