Kategoriat
Urheilu

Erytropoietiini voitti Ranskan ympäriajon

(PARIISI) Erytropoietiini on voittanut tämänvuotisen pyöräilyn Ranskan ympäriajon. Peptidihormoneihin kuuluva Erytropoietiini voitti tiukassa kirikamppailussa kilpakumppaninsa Klenbuterolin ja Tseranolin rinnanmitalla.
Kilpailun alla oli arvioitu että myös Nandroloni ja Stanotsololi olisivat tänä vuonna kovassa iskussa, mutta heidän vauhtinsa hyytyi kovissa Pyreneiden vuorinousuissa, ja he jäivät minuuttitolkulla voittajasta. Nandroloni voitti kuitenkin lohdutukseksi parhaan kirimiehen vihreän paidan.
Erytropoietiinin menestyksen salaisuutena pidetään hyvää ja huolellista valmistautumista sekä loistavaa joukkuetta. Kapteeninsa lisäksi tiimissä kisasivat tänä vuonna mm. Klosteboli, Gestrinoni ja Oksandroloni.
”Hyvältä tuntuu. Kyllä nyt tuntuu tosi hyvältä. Ei näin hyvältä olekaan pitkään aikaan tuntunut”, sanoi onnellinen voittaja maalissa.
Erytropoietiinin mukaan menohaluja olisi vielä, ja hän aikookin seuraavaksi osallistua Espanjan ympäriajoon, sekä tänä vuonna ensi kertaa ajettavaan Bosnian ympäriajoon. Kisan nimeksi tulee Kosovo Polje.

Read previous post:
Kyy luikerteli lasten mehuhetkeen

(KALLIO) Kalliossa asuvan perheen lasten mehuhetki päättyi ikävästi, kun musta kyy luikerteli puutarhapöydän alta takapihan kumialtaaseen. Kukaan ei loukkaantunut ikävässä...

Close