Kategoriat
Kulttuuri

Kulttuurialalla ei jaksa

(KEURUU) Kulttuurialan työpaikoista irtisanoudutaan yhä useammin. Keuruun työvoimatoimistosta ollaan raportoitu tämän vuoden aikana muun muassa tapaus, jossa maailmankuulu balettitähti jätti eropaperit ja poltti mielenosoituksellisesti tossunsa. ”Vitutti olla koko ajan varpaisillaan”, anonyymina esiintyvä tähti kommentoi kirjelmässään.
Elokuvat Keuruun kutsu ja Keuruulaiset ohjannut elokuvaohjaaja Jari Salonen puolestaan on viimein ymmärtänyt päättää alamäkisen uransa. ”Olin jo saada kohtauksen”, itseensä pettynyt mies huokaa. Paikallislehdessä pitkän uran oikolukijana tehnyt keski-ikäinen nainen taas kertoo syyksi lopputilin ottamiseen: ”Kyllästyin olemaan sivusta seuraaja”.
Keuruun työvoimatoimiston raportista harvinaisen tekee sen yksi alaviite, jossa viisi vuotta opaskoirana ollut Musti kertoo purreensa hihnansa poikki. ”En jaksanut enää olla silmää tekevä”, Musti oli raapustanut eroanomukseensa.

Read previous post:
YK lupaa ruoka-apua NHL-pelaajille

(MONTREAL) Jääkiekon ammattilaisliigaa NHL:ää ensi kaudella uhkaava työsulku saattaa vaarantaa kymmenien, jopa satojen pelaajien hengen, varoittaa YK:n ruokaohjelma WFP. Työsulun...

Close