Kategoriat
Talous

Kokonaistuotannon kasvu kiihtyi

(HELSINKI) Konaistuotannon kasvu kiihtyi koko alkuvuoden ajan, ilmenee teollisuuden keskusliiton Suomen tilastokeskuksella teettämästä selvityksestä. Sen sijaan puolikas- ja neljännestuotanto oli laskemaan päin ensimmäistä kertaa sitten lamavuosien. Kaupan keskusliiton johtaja Ilvari Hyveen mukaan tilanne ei kuitenkaan ole mitenkään hälyttävä.
”Kyllä näitä heilahteluja tulee. Puolikkaita ja neljänneksiä on onneksi varastoissa vaikka hur mycket, ja ainahan noita kokonaisia voi sitten halkoa, jos meinaa loppumaan päästä. Kyllä tämä kokonaistuotannon kasvu ainakin toistaiseksi kompensoi nämä osien tuotannon heilahtelut”, rauhoittelee Hyve vauhkoontumaan valmista kansaa.

Read previous post:
Piratismi halutaan kuriin Karibianmerellä

(TORTUGA) Espanjan, Englannin ja Ranskan kauppalaivastot aikovat yhteisvoimin ryhtyä toden teolla kitkemään piratismia Karibian alueelta. Piratismin määrä alueella on lisääntynyt...

Close