Kategoriat
Ulkomaat

Kansa teki sitä, mikä on kauhistus herran silmissä

Taivaslähteet: tiedossa ainakin sadan vuoden orjuus ja pakkotyö.
(TAIVAS) Ikuisen paratiisin johdon myöhään eilisiltana antaman tiedotteen mukaan Jumala on aikeissa ryhtyä toimiin uskovan maailman pahoin kasaantumaan päässeiden syntien tiimoilta. ”Kansa teki jälleen sitä, mikä on kauhistus herran silmissä”, todetaan tiedotteessa. ”Vaikka aivan varmasti hyvin tiesi, mitä on tekemässä.”
Riettautta, ahneutta, vihaa ja kaikkia muitakin kuolemansyntejä on kerääntynyt kristittyjen kontolle pitkän aikaa. Jumala on kuitenkin oman ilmoituksensa mukaan katsonut näitä toistaiseksi sormiensa läpi Jeesuksen, meidän herramme ristinkuoleman muodossa toimitetun sovitustyön seurauksena. Ei kuitenkaan enää.

Orjuuteen Egyptiin?

”Nyt loppuu mukavan tyypin leikkiminen”, kommentoi Jumala. ”Valittu kansa on nykyään snadisti laajempi, kuin vanhan testamentin aikoihin, mutta se on jumalauta turha kuvitella, ettei sitä saada ojennukseen!” jyrisi Jahve Lehden haastattelussa.
Taivaan tiedotteen mukaan ”valittu kansa” kattaa tätä nykyä kristittyjen lisäksi edelleen myös juutalaiset. Todennäköisesti molemmat viedään pakkotyöhön ja orjuuteen Egyptiin, missä tulee vallitsemaan suuri itku ja hammastenkiristys.
”Voi pojat, että nimittäin tulee vallitsemaan”, tarkentaa Jumala. Juutalaiset olivat Egyptin orjuudessa valitun kansan ominaisuudessa viimeksi noin kaksitoista sukupolvea ekr. Kristityt eivät ole Egyptissä orjuudessa aiemmin olleet.
Pakkotyön pituutta tai aloitusajankohtaa ei vielä haluttu paljastaa, mutta Lehden lähteet taivaassa tietävät kertoa että ainakin sataa vuotta on esitetty. Aiempien kokemusten valossa vaikuttaa kuitenkin todennäköiseltä, että kolmesta neljään sukupolvea ehtii hautaan, ennen kuin kansan keskuudesta nousee jälleen profeetta, joka johdattaa uskovat pois ikeen alta.

Read previous post:
Hollywoodin uusi hiusvillitys: director's cut

(LOS ANGELES) Hollywoodin unelmatehtaan alempien portaiden työntekijät ryntäävät nyt kilvan parturiin. Jonkin aikaa sitten filmikaupungin väestölle esitelty uusi hiusmallisto pitää...

Close